انتخاب رئیس هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان کرمان

  • تاریخ انتشار : 1404/02/15 - 17:19
  • تعداد بازدید : 157
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
گامی تازه در مسیر تقویت ورزش دانشگاهی استان کرمان

دکتر محمدرضا امیر سیف‌الدینی رئیس هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان کرمان شد.

انتخابات هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان کرمان با حضور سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و مدیر کل ورزش و جوانان استان کرمان برگزار و دکتر محمدرضا امیر سیف‌الدینی با رأی اکثریت، به مدت چهار سال به این سمت برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، عصر روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، سالن چندمنظوره دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان میزبان انتخابات رئیس هیئت ورزش دانشگاهی استان کرمان بود. این رویداد با حضور دکتر مصطفی افشاری، سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشجویی، برگزار شد.

دکتر افشاری در این نشست با تأکید بر اهمیت ورزش دانشجویی در ایجاد نشاط و ارتقای مهارت‌های اجتماعی دانشجویان، اظهار داشت: ورزش دانشجویی یکی از ارکان مهم فعالیت‌های دانشگاهی به شمار می‌رود و می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری رقابت‌ها و فعالیت‌های سالم و پویای دانشجویی باشد.

وی با بیان اینکه هیئت‌های ورزش دانشگاهی به‌عنوان بازوان فکری ادارات کل ورزش و جوانان عمل می‌کنند، افزود: باید دانشگاه‌ها را به باشگاه‌های فعال تبدیل کرد تا بتوان از ظرفیت علمی، تخصصی و انسانی آن‌ها در مسیر توسعه ورزش قهرمانی و همگانی بهره برد.

در ادامه، میثم پاریزی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان، با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی نهفته در اقصی‌نقاط استان، گفت: متأسفانه زیرساخت‌های ورزشی متناسب با جمعیت و پراکندگی جغرافیایی استان توسعه نیافته‌اند. در چنین شرایطی، دانشگاه‌ها می‌توانند نقش مهمی در شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی ایفا کنند.

همچنین دکتر اسماعیل شریفیان، معاون دانشجویی و عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان، با اشاره به نقش سه‌گانه اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، پژوهشگاه تربیت بدنی و فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی در توسعه ورزش آموزش عالی، تأکید کرد: دانشگاه شهید باهنر کرمان با بیش از ۱۴۰۰۰ دانشجو و ۲۰۰۰ عضو هیئت علمی و یاور علمی، به مثابه یک شهر دانشگاهی، نیازمند توجه ویژه در حوزه ورزش دانشجویی است.

در پایان این مراسم، دکتر محمدرضا امیر سیف‌الدینی، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان و سرپرست هیئت ورزش دانشگاهی استان، با رأی اکثریت اعضا به عنوان رئیس هیئت ورزش دانشگاهی استان کرمان برای مدت چهار سال انتخاب شد.

امیر لری زاده
خبرنگار :

امیر لری زاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید