برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با استاندار کرمان در دانشگاه شهید باهنر کرمان

  • تاریخ انتشار : 1401/09/16 - 19:04
  • تعداد بازدید : 15
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با استاندار کرمان در دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، ابتدا دکتر حسین اکبری‌فرد رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم، روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفت و از حضور دکتر محمد مهدی فدارکار استاندار کرمان در دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.

رئیس دانشگاه گفت: همانطور که امام راحل فرمودند: " مبداء همه تحولات و مقدرات یک کشور، دانشگاه است و دانشجو در جامعه جایگاه رفیعی دارد و می‌تواند طرف مشورت کردن باشد و در این زمینه لازم است که دانشجویان با درس خواندن و تلاش توانمند شوند تا مطالبه‌گر جامعه باشند.

دکتر محمد مهدی فداکار استاندار کرمان ضمن تبریک روز دانشجو، یاد و خاطره شهدای والامقام دانشجو را گرامیداشت و فرا رسیدن ایام فاطمیه و شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) تسلیت گفت.

استاندار کرمان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص دانشجوی موفق گفت: برای دانشجوی موفّق، سه شاخص خوب درس بخواند؛ خوب تهذیب اخلاق کند و خوب به ورزش بپردازد وجود دارد که در این مکان و دانشگاه مهمترین وظیفه دانشجویان تحصیل است.

وی گفت: سابقه فعالیت‌های دانشجویی در ایران 70 سال است و اوج این فعالیت‌ها اتفاقی است که برای سه دانشجوی شهید که در روز 16 آذر سال 1332 رخ داده است که بعد ازتسخیر لانه جاسوسی وارد یک فضای ویژه‌ای شد.

وی افزود: یکی دیگر از فعالیت‌های دانشجویی آرمان‌خواهی است و اگر در حوزه دانشجویی و جوانان مصلحت‌اندیش شویم سم است بلکه باید آرمان‌خواه و مطالبه‌گر باشیم تا راه و هدف را گم نکنیم.

دکتر فدارکار خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین آرمان‌ها استقلال است که در ابعاد مختلف از جمله استقلال سیاسی که ما در داخل کشور به تناسب نیازها و شرایط و ذهنیت‌ها و اقعیت‌ها تصمیم سیاسی می‌گیریم.

وی به مطالبی از کتاب خاطرات حسین فردوست اشاره نمود و خواندن آن را به دانشجویان پیشنهاد کرد.

استاندار کرمان در خصوص ویژگی‌های جمهوری اسلامی ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران سه ویژگی جغرافیای، مردمی و مسلمان بودن را در خود نهفته است که باعث حسادت و غبطه دشمنان شده است.

وی افزود: مردم فهیم ایران به لحاظ فرهنگی از هر قومیت و مذهب و دینی که هستند یک شاخص فرهنگی در حوزه ملیت دارند که این فرهنگ امام حسین و عاشورا است و اهل مقاومت و ایستادگی هستند و در زمان جنگ این را ثابت کردند که از بذل جان هراسی ندارند و با ویژگی‌های فرهنگی چه در حوزه دینی و چه در حوزه ملی و همچنین جغرافیایی باعث شده که بعضی کشورها دشمن ایران شوند.

وی تصریح کرد: مردم با ایستادگی اجازه بروز و ظهور و عرض اندام به دشمن را ندادند و نخواهند داد.

سپس جلسه به صورت پرسش و پاسخ ادامه یافت.

آلبوم تصاویر:

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید