برگزاری جشن یاریگران به مناسبت ولادت امام علی در تالار وحدت دانشگاه
برگزاری جشن یاریگران به مناسبت ولادت امام علی در تالار وحدت دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جشن کانون یاریگران عصر سه شنبه 31 فروردین ماه 95، در تالار وحدت دانشگاه برگزار شد.
شایسته ذکر است، کانون یاریگران اداره کل امور فرهنگی دانشگاه متشکل از دانشجویانی است که کمک به قشر محروم و فرودست جامعه را سرلوحه کار خود قرار داده اند تا ضمن انجام عمل خیرخواهانه، فرهنگ یاریگری به همنوعان را در میان دانشجویان تبلیغ کنند. این کانون در سال گذشته برنامه های متنوعی با حضور کودکان یتیم و بی سرپرست، ساکنین سرای سالمندان، نوجوانان کانون اصلاح و تربیت ، کودکان سرطانی و .... اجرا نموده است و همچنین با ایجاد بازارچه های خیریه به نفع محرومان سعی در پیروی عملی از امام علی( ع ) نموده است. بر اساس همین شیوه معمول، کانون یاریگران به مناسبت ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر، برنامه جشنی تحت عنوان " همای رحمت " با حضور پهلوانان باستانی کار زورخانه حضرت امیر المومنین (ع )، جمعی از کودکان یتیم و بی سرپرست وگروهی از پدران سالخورده سرای سالمندان (برای رفع تنهایی آنها در روز پدر) و دانشجویان دانشگاه برگزار نمود. برنامه با تلاوت قرآن کریم و ادای دین به بنیانگذار فقید دانشگاه شروع شد. پس از آن دکتر حامد حسینخانی، سرپرست روابط عمومی دانشگاه، در مدح امام علی (ع) شعرخوانی کردند. مقارن با اذان مغرب، مجری برنامه حضار را به ادای فریضه اول وقت دعوت کرد و با اجرای زنده اذان توسط یکی از دانشجویان، جمعی از حاضران برای اقامه نماز به مسجد دانشگاه رفتند.
پس از نماز، گروه سرود ناشنوایان یکی از مراکز شهر کرمان به اجرای سرود با موضوع پدر ، مادر و شهر کرمان پرداختند.
سپس، برنامه با اجرای خاطره گویی و شعر خوانی در مدح مولای متقیان توسط یکی از سالمندان حاضر در جمع ادامه پیدا کرد و پس از آن یکی دیگر از سالمندان که با «واکر» و به کمک دانشجویان به روی صحنه آمده بود با اجرای برنامه ای احساسی و با لحنی غم انگیز و البته دوست داشتنی با دانشجویان سخن گفت.
برنامه بعدی با هدف شادکردن کودکان بی سرپرست که در تالار بودند با عنوان لب آهنگ ( که اخیرأ از صدا و سیما نمونه اش پخش می شود) توسط مجری اعلام شد. در این برنامه آهنگ هایی از جمله با صدای مجری معروف برنامه کودک (عمو پورنگ) پخش شد و پسران دانشجو که برای انجام مسابقه داوطلبانه روی صحنه آمده بودند اجرای برنامه کردند.
نظر دهید