برگزاری جشنواره پیوند جمعیت مهدوی، در دانشگاه شهید باهنر کرمان

  • تاریخ انتشار : 1403/08/16 - 10:35
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جشنواره پیوند جمعیت مهدوی، در دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، در آستانه میلاد باسعادت حضرت زینب (س)، جشنواره پیوند جمعیت مهدوی، به همت امور بانوان و خانواده دانشگاه شهید باهنر کرمان و با همکاری مرکز مشاوره سلامت و سبک زندگی دانشگاه برگزار شد.

دکتر حسین اکبری فرد، رئیس دانشگاه، ضمن خیرمقدم و تبریک میلاد باسعادت حضرت زینب (س) افزود: جوانی جمعیت یکی از شاخصه‌های مهم توسعه و بالندگی جامعه بوده و باعث تقویت استقلال، تحقق امنیت و افزایش اقتدار کشور می‌شود.

رئیس دانشگاه تصریح کرد: بزرگ‌ترین مزیت رقابتی کشورها و سازمان‌ها، داشتن نیروی انسانی توانمند است. سرمایه‌های انسانی یک جامعه مانند معادن و منابع انرژی مولد ثروت هستند. مشروط بر اینکه با کسب مهارت و دانش کافی، کار درست را در زمان درست انجام دهد.

وی مهم‌ترین چالش پیش روی کشور را کاهش سطح باروری و پیری آن دانست و خاطرنشان کرد: اگر برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری‌های لازم درمورد استفاده از ظرفیت نیروی انسانی موجود و همچنین افزایش آن در آینده نشود، نه‌تنها جمعیت به‌عنوان یک عامل اصلی توسعه عمل نخواهد کرد، بلکه خودش به یک چالش مبدل خواهد شد.

دکتر فاطمه السادات حسینی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان ضمن خیرمقدم به همه حاضرین در جشنواره پیوند جمعیت مهدوی، ولادت حضرت زینب (س)، الگوی صبر و استقامت را تبریک گفت و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) که فرموده‌اند؛ محدودکردن نسل، برای کشور ما خطر بزرگی است، ابراز داشت: آن چه متخصصین و کارشناسان، با نگاه‌های علمی بررسی کرده‌اند، ما را به این نتیجه می‌رساند که با ادامه روند کنونی، کشور دچار پیری عمومی خواهد شد وی با تأکید بر فرزندآوری و رشد جمعیت افزود: تک‌فرزندی علاوه بر کاهش امید به آینده موجب کاهش نشاط و شادابی فرزندان این خانواده‌ها می‌شود.

 دکتر فاطمه السادات حسینی با اشاره به آیه ۲۱ سوره روم که ازدواج را مایه آرامش زوجین بیان می‌کند، افزود: تمام مباحث روان‌شناسی و علوم تربیتی ما در گرو همین آیات تربیتی و معرفتی است و رسالت مهم ما شناخت و جهاد تبیینی برای تحکیم خانواده و ازدواج است.

وی در پایان سخنرانی خود شرایط پیری جمعیت در کشور را بحرانی ارزیابی کرد و گفت: جمعیت جوان موجب اقتدار و امید آفرینی می‌شود.

دکتر حسینی تصریح کرد: تمام تلاش ما رفتن به سمت ایرانی است که جوان باشد. امیدواریم شرایطی برای خانواده‌ها فراهم شود تا زوجین به‌ویژه زوج‌های جوان، فرزندآوری بیشتری داشته باشند. زیرا برکت و شیرینی زندگی به داشتن فرزندان متعدد است.

دکتر عباس رحمتی رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه، ضمن قدردانی از عوامل برگزارکننده جشنواره پیوند جمعیت مهدوی بیان داشت: از مشکلات پیش‌روی فرزندان در خانواده‌های تک‌فرزندی این است که آنها روحیه رقابت طلبی بسیار ضعیفی دارند و در موقعیت‌های سخت خیلی زود صحنه را ترک می‌کنند و در نهایت منجر به ضعف مهارت‌های اجتماعی آنها می‌شود.

در ادامه دکتر فاطمه السادات فاطمی مشاور و مدرس دانشگاه و سخنران ویژه این مراسم در خصوص پیوند جمعیت مهدوی، خانواده، ازدواج، فرزندآوری و جوانی جمعیت مطالبی را ارائه نمود.

در پایان این مراسم از برگزیدگان مسابقه کتاب‌خوانی و دانشگاهیانی که دارای ۴ فرزند به بالا هستند تقدیر به عمل آمد.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید