اولین پژوهش در حوزه اقتصاد مقاومتی دانشگاه شهیدباهنر در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد

  • تاریخ انتشار : // - 04:25
  • تعداد بازدید : 65
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین پژوهش در حوزه اقتصاد مقاومتی دانشگاه شهیدباهنر در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد

  به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سعید ایرانمنش، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته علوم اقتصادی دانشگاه شهید باهنر به عنوان اولین فارغ التحصیل در موضوع اقتصاد مقاومتی در دانشگاه شهید باهنر کرمان، روز دوشنبه 27شهریور ماه 96، در محل اتاق سمینار 2 دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه از پایان نامه خود با عنوان «تبیین مبانی الگوی پیشرفت اقتصادی کوثری جهت پیاده سازی در قالب اقتصاد مقاومتی » دفاع کرد.

 

 

دکتر نورالله صالحی آسفیجی به عنوان استاد راهنما و دکتر سیدعبدالمجید جلائی به عنوان استاد مشاور، دکتر علیرضا شکیبایی؛ به عنوان نماینده تحصیلات تکمیلی، این پایان نامه را همراهی کردند.

 

 

همچنین دکتر حسین اکبری فرد و دکتر زین العابدین صادقی، داوری این پایان نامه را برعهده داشتند.در چکیده این رساله می خوانیم:پیشرفت اقتصادی، به عنوان یک هدف والا، همواره مورد توجه  مکاتب و جوامع مختلف بوده است و هر جامعه‌ای با توجه به مبانی فکری خودشان، الگوی‌های پیشرفت توسعه اقتصادی خاص خود را ارائه داده‌اند. برای نظام جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت اقتصادی و رسیدن به اهداف اقتصادی یکی از مهمترین دغدغه‌ها است و با توجه به ماهیت حکومت مردم سالاری دینی، طبیعتا نیازمند الگوی پیشرفت اقتصادی متناسب با شرایط کلی جامعه خود است. در این راستا،یکی از الگوهای پیشرفت اقتصادی پیشنهاد شده، الگوی پیشرفت اقتصادی کوثری است که توسط آیت الله جوادی آملی مطرح شده است و حاصل پردازش عقلانی داده‌های و حیانی و نقلی این عالم برجسته است.برای اینکه این الگو در شرایط و فضای اقتصادی روز جمهوری اسلامی ایران که اقتصاد مقاومتی است، بتواند اجرائی گردد، باید با اقتضائات و شرایط این فضای اقتصادی هماهنگ گردد و منطبق شود. در این پژوهش از بیانات رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای(دام حفظه) و آیت الله جوادی آملی، در باب اقتصاد مقاومتی و الگوی پیشرفت اقتصادی کوثری  استفاده شده است و توسط روش نظریه پردازی داده بنیاد که در این تحقیق استفاده شده، این مفاهیم مورد  بحث و بررسی و در نهایت نظریه سازی قرارگرفته‌اند و نتایج حاکی از امکان پیاده سازی الگوی پیشرفت اقتصادی کوثری در بستری مناسب از اقتصاد مقاومتی و هماهنگی در مبانی و  اصول هر دو مفهوم است.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید