آغاز دوره‌ای نوین در مدیریت دانشگاه شهید باهنر کرمان

  • تاریخ انتشار : 1403/12/15 - 04:41
  • تعداد بازدید : 16
  • زمان مطالعه : 17 دقیقه

آغاز دوره‌ای نوین در مدیریت دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان در این مراسم که با حضور جمعی از مدیران ارشد استان، اصحاب رسانه، رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، استادان، همکاران و دانشجویان صبح روز چهارشنبه ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در محل تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیدادی سلیمانی، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه کرمان، اظهار داشت: رؤسای دانشگاه شهید باهنر کرمان از زمان تأسیس تاکنون همگی از چهره‌های فرهیخته، دانشمند، بااخلاق، متین و صبور بوده‌اند که با دلسوزی و تعهد، برای پیشرفت و اعتلای این دانشگاه تلاش کرده‌اند.

 وی با اشاره به تاریخچه مدیریتی دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: بررسی سیر مدیریتی این دانشگاه نشان می‌دهد که در هر دوره تغییر و تحول، این مسئولیت با نگاهی مؤمنانه و سرشار از عشق و علاقه به دانشگاه و آینده آن، به فردی شایسته واگذار شده است. این همدلی و تعامل امروزه به یک فرهنگ ارزشمند در دانشگاه تبدیل شده که جای افتخار دارد.

 امام‌جمعه کرمان ضمن قدردانی از مدیریت موفق دکتر اکبری‌فرد، تصریح کرد: امروز، چهره‌ای جوان، دانشمند و برخاسته از جمع اساتید دانشگاه، سکان‌دار این مجموعه شده است. دکتر نظام آبادی‌پور که با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه آشنایی کامل دارد، در مسیر تحقق رسالت‌های علمی و آموزشی گام‌های مؤثری برخواهد داشت.

 وی در ادامه، از خدمات شایسته و تلاش‌های بی‌وقفه دکتر اکبری‌فرد در مسیر پیشرفت دانشگاه قدردانی کرد و برای دکتر حسین نظام‌آبادی‌پور که از نخبگان دانشگاهی و دانشمندان برجسته جهان است، در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت نمود.

 دکتر محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، ضمن خوشامدگویی به میهمان ویژه این مراسم دکتر خضری، مشاور وزیر علوم و مدیرکل حوزه وزارتی، به نقش کلیدی دانشگاه در توسعه استان و کشور اشاره کرد و اظهار داشت: امروز، کشور با چالش‌های متعددی مواجه است که مدیریت عالمانه و تدبیر دقیق برای حل آن‌ها ضروری است. دانشگاه، به‌عنوان پایگاهی علمی با حضور اساتید متخصص و نیروهای توانمند، ظرفیت ورود به این مسائل و ارائه راهکارهای علمی و عملی را دارد.

 وی با تأکید بر اهمیت دانشگاه در توسعه جامعه افزود: دانشگاه نقشی اساسی در پیشرفت و پاسخگویی به نیازهای روز دارد. در شرایطی که استان کرمان با شعار " کرمان بر فراز" در مسیر تحرک‌بخشی به توسعه گام برمی‌دارد، دانشگاه نیز باید به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی این مسیر، حضوری پررنگ داشته باشد.

 استاندار کرمان در ادامه سخنان خود، با اشاره به جایگاه دانشگاه شهید باهنر کرمان به‌عنوان قطب علمی جنوب شرق کشور، تصریح کرد: این دانشگاه وظیفه مهمی در راهبری آموزش عالی و ایفای نقش "مادر" برای سایر دانشگاه‌های استان بر عهده دارد و این مسئولیت باید به‌طورجدی مورد توجه قرار گیرد.

 وی همچنین به تأثیر دانشگاه در نشاط سیاسی، فرهنگی و اجتماعی جامعه اشاره کرد و گفت: دانشگاه، خاستگاه اندیشه و تفکر است. اگر جریان‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی به‌درستی مدیریت شوند و تشکل‌های دانشجویی در مسیر صحیح فعالیت کنند، فضای پویایی در جامعه ایجاد خواهد شد که زمینه‌ساز امیدآفرینی، افزایش انگیزه در جوانان و ترغیب نخبگان به فعالیت و ماندگاری در استان و کشور خواهد بود.

 دکتر طالبی با اشاره به نقش دانشگاه در تربیت مدیران و توسعه سرمایه انسانی، اظهار داشت: بسیاری از مدیران بخش‌های مختلف، چه در حوزه دانشگاهی و چه در سایر بخش‌ها، از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه هستند. توجه به سرمایه انسانی و همسوسازی آن با نیازهای استان و کشور، می‌تواند زمینه‌ساز اجرای پروژه‌های کلان و توسعه پایدار باشد. ارتباط مؤثر دانشگاه با بدنه نیروی انسانی سازمان‌ها، ادارات، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، بستر تحقق این هدف را فراهم می‌کند.

 وی با تأکید بر لزوم ارتباط دانشگاه با صنعت و اقتصاد دانش‌بنیان گفت: استان کرمان دارای بنگاه‌های اقتصادی بزرگی است که با گردش مالی بالا و برنامه‌های متنوع توسعه‌ای فعالیت می‌کنند و نیازمند همکاری نزدیک با دانشگاه‌ها هستند. در شرایطی که اقتصاد دانش‌بنیان یکی از اولویت‌های اصلی استان به شمار می‌رود، نقش دانشگاه در هدایت این حوزه و کمک به توسعه نظام فناوری و نوآوری بسیار مهم است. امیدواریم با حضور دانشگاه، ارتباط مؤثری بین دولت، صنعت و بخش خصوصی شکل بگیرد و دانشگاه بتواند راهبری اقتصاد دانش‌بنیان را به عهده بگیرد.

 دکتر طالبی در بخش پایانی سخنان خود، از خدمات ارزنده دکتر حسین اکبری‌فرد در دوران مسئولیت وی قدردانی کرد و اظهار داشت: در مدت حضور ایشان، شاهد تلاش‌های ارزشمندی در حوزه‌های مختلف دانشگاه بودیم. وی همچنین، با تبریک به دکتر حسین نظام‌آبادی‌پور برای پذیرش این مسئولیت بزرگ، خاطرنشان کرد: ای‌کاش تمامی انتصاب‌ها و تغییرات مدیریتی در استان به همین شکل، بدون حاشیه و با تفاهم کامل، انجام می‌شد.

 استاندار کرمان افزود: دکتر نظام‌آبادی‌پور، به‌عنوان فردی برآمده از بدنه دانشگاه، با ویژگی‌های ممتاز علمی و شخصیتی، مورد تأیید جامعه دانشگاهی و مورد وثوق همه ذی‌نفعان است. اطمینان دارم که دانشگاه شهید باهنر کرمان در دوران مدیریت دکتر نظام‌آبادی‌پور، رشد و توسعه مطلوبی در زمینه‌های مختلف خواهد داشت و در کنار سایر دانشگاه‌های استان، پایه‌های علمی و توسعه‌ای کرمان را مستحکم‌تر خواهد کرد.

 وی در پایان از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و تمامی افرادی که در انتخاب دکتر نظام‌آبادی‌پور نقش داشتند، قدردانی کرده و برای سرپرست جدید دانشگاه، در انجام این مسئولیت مهم، آرزوی موفقیت و سرافرازی نمود.

 حجت‌الاسلام المسلمین حسن عسکری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان، هم‌زمانی این مراسم با ایام مبارک ماه رمضان را به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد که برکات این ماه پر خیروبرکت همواره شامل حال دانشگاه و مجموعه علمی آن باشد.

 حجت‌الاسلام عسکری در ادامه با قدردانی از تلاش‌های سه‌ساله دکتر حسین اکبری‌فرد در مدیریت دانشگاه، از خدمات ارزنده ایشان تقدیر کرد و گفت: برای دکتر حسین نظام‌آبادی‌پور که از اساتید برجسته دانشگاه و یکی از دانشمندان برتر کشور هستند، آرزوی موفقیت دارم و اطمینان دارم که با دانش، تجربه و توانمندی‌های ارزشمند خود، در این مسئولیت خطیر موفق و سربلند خواهند بود.

 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با تأکید بر جایگاه مهم و تأثیرگذار دانشگاه در جامعه، خاطرنشان کرد: باتوجه‌به ظرفیت‌های بالقوه و گسترده دانشگاه، لازم است حل مسائل معیشتی و مشکلات جامعه در اولویت قرار گیرد. از تمامی بخش‌های دانشگاه انتظار می‌رود که در مسیر توسعه و پیشرفت این نهاد علمی همکاری و هم‌افزایی داشته باشند تا دانشگاه بتواند نقش خود را در حل چالش‌های جامعه به‌درستی ایفا کند.

 وی در پایان، با اشاره به اهمیت مسئولیت‌پذیری مدیران، به روایت نورانی از حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) استناد کرد و گفت:

" لا یَشغَلَنَّکَ عَنِ العَمَلِ لِلآخِرَةِ شُغلٌ ؛ فَإِنَّ المُدَّةَ قَصیرَةٌ" مبادا هیچ کاری تو را از کار برای آخرت باز دارد؛ زیرا که فرصت اندک است.

 حجت‌الاسلام عسکری با تأکید بر این فرمایش گران‌قدر، از مدیران و مسئولان دانشگاه خواست که در کنار توسعه علمی و آموزشی، همواره به ارزش‌های معنوی و رسالت‌های انسانی خود نیز توجه ویژه داشته باشند.

 دکتر حسین اکبری‌فرد، رئیس پیشین دانشگاه شهید باهنر کرمان، در این مراسم ضمن خوشامدگویی به میهمانان و قدردانی از عوامل برگزارکننده، گزارشی جامع از عملکرد دانشگاه در دوره مدیریت سه‌ساله خود، از بهمن ۱۴۰۰ تا بهمن ۱۴۰۳، ارائه داد. وی در این گزارش به تشریح دستاوردهای دانشگاه در حوزه‌های مختلف علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و زیرساختی پرداخت و بر تلاش‌های انجام‌شده برای ارتقای جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی تأکید کرد.

 دکتر اکبری‌فرد با قدردانی از همراهی و همدلی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مدیران استان، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان اظهار داشت: امیدوارم در این مدت که افتخار خدمت به جامعه دانشگاهی شهید باهنر کرمان را داشته‌ام، توانسته باشم دین خود را به جامعه علمی کشور ادا کنم و در مسیر رشد و تعالی این دانشگاه گام‌های مؤثری برداشته باشم.

 رئیس سابق دانشگاه در ادامه به اهمیت تداوم پیشرفت دانشگاه اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که با مدیریت دکتر حسین نظام‌آبادی‌پور، دانشگاه شهید باهنر کرمان مسیر رشد و توسعه را با شتاب بیشتری ادامه دهد. رئیس پیشین دانشگاه با تأکید بر دانش، تجربه و شایستگی‌های علمی دکتر نظام‌آبادی‌پور، افزود: بدون شک حضور فردی توانمند و برجسته در رأس دانشگاه، فرصت مغتنمی برای تحقق اهداف بزرگ علمی و آموزشی خواهد بود.

 در پایان، دکتر اکبری‌فرد ضمن آرزوی موفقیت برای سرپرست جدید دانشگاه، برای تمامی اعضای جامعه دانشگاهی، از اساتید و پژوهشگران تا دانشجویان، از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون در مسیر علم و دانش را برای جامعه علمی مسئلت کرد.

 دکتر حسین نظام‌آبادی‌پور، سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان، در آیین معارفه خود ضمن خوشامدگویی به حاضران، از حضور و حمایت مقامات عالی استان، از جمله استاندار، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه کرمان، دکتر خضری مشاور وزیر علوم و مدیرکل حوزه وزارتی، رؤسای دانشگاه‌ها، اساتید، همکاران و مدیران بخش‌های مختلف، قدردانی کرد.

 وی همچنین از جامعه دانشگاهی که در پی تغییرات مدیریتی، از او درخواست پذیرفتن این مسئولیت را داشتند، تشکر کرد و بیان داشت: اگر درخواست همکاران هیئت‌علمی و همکاران دانشگاهی نبود، این مسئولیت را قبول نمی‌کردم، چرا که اعتقاد دارم دانشگاه سرشار از نیروهای خردمند و توانمند است و از نظر مدیریتی، با کمبود نیروی شایسته مواجه نیست. پذیرش این مسئولیت تنها به دلیل تقاضا، اصرار و اعتماد جامعه دانشگاهی بوده است.

 سرپرست دانشگاه با اشاره به سخنان استاندار کرمان در این مراسم، تأکید کرد که نگاه وی نیز در همین راستا است و دانشگاه شهید باهنر کرمان، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز آموزش عالی در جنوب شرق کشور، طی نیم‌قرن فعالیت خود، بیش از ۸۰ هزار نیروی متخصص و کارآمد برای استان و کشور تربیت کرده است.

 دکتر نظام آبادی پور اظهار داشت: در بسیاری از نهادهای دولتی، صنایع و بخش خصوصی استان کرمان، بیش از ۷۰ درصد مدیران و کارشناسان از دانش‌آموختگان این دانشگاه هستند که این امر مایه افتخار بوده و درعین‌حال مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند؛ لذا ضرورت دارد همچنان در مسیر تأمین نیروی متخصص نه‌تنها برای استان کرمان، بلکه برای استان‌های هم‌جوار نیز گام برداریم.

 دکتر نظام‌آبادی‌پور در ادامه به تشریح برنامه‌ها و اولویت‌های خود در دوران مسئولیت پرداخت و چند محور اساسی را مورد تأکید قرار داد:

 وی با اشاره به پایبندی به اسناد بالادستی، تصریح کرد که سیاست‌ها و برنامه‌های دانشگاه باید منطبق بر اسناد کلان کشور باشد؛ بنابراین ضرورت دارد در راستای توسعه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی منطبق بر نقشه جامع علمی کشور گام برداریم.

 سرپرست جدید دانشگاه تقویت انگیزه اساتید، کارکنان و دانشجویان را بسیار مهم بر شمرد و بر اهمیت همدلی و همراهی تمامی ارکان دانشگاه تأکید کرد و گفت: با تعامل و مشارکت جمعی، می‌توانیم از چالش‌های پیش‌ِرو عبور کنیم.

 دکتر نظام‌آبادی‌پور به‌منظور بهبود زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی بر ضرورت تقویت بنیان‌های علمی دانشگاه، هم در بعد سخت‌افزاری و هم در بعد نرم‌افزاری، اشاره کرد و گفت: همان‌طور که تاکنون مدیران و دانشجویان شایسته‌ای تربیت کرده‌ایم، باید در آینده نیز عملکردی بهتر داشته باشیم. باتوجه‌به کم‌رنگ‌شدن انگیزه‌ها، این کار آسان نخواهد بود، اما با برنامه‌ریزی‌های ویژه، می‌توان این چالش را پشت سر گذاشت.

 وی در راستا افزایش ارتباط دانشگاه با صنعت، جامعه و سازمان‌ها به ویژگی‌های دانشگاه نسل چهارم اشاره و تصریح کرد: هدف ما ایجاد ارتباط مؤثر میان دانشگاه، صنعت و جامعه است تا بتوانیم در حل مسائل اساسی کشور نقش‌آفرینی کنیم.

 سرپرست دانشگاه با تأکید بر اینکه کرامت و عزت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه باید در اولویت قرار گیرد، خاطرنشان کرد: بهبود شرایط معیشتی جامعه دانشگاهی، بر موفقیت در سایر حوزه‌ها نیز تأثیرگذار خواهد بود؛ بنابراین وظیفه خود می‌دانم که در این مسیر تلاش کنم.

 دکتر نظام‌آبادی‌پور در ادامه از تمامی نهادهای دولتی، ارگان‌ها و سازمان‌های استان، به‌ویژه استانداری کرمان، درخواست کرد که در مسیر ارتقای دانشگاه، همکاری و حمایت لازم را داشته باشند. وی گفت: دانشگاه دارای ظرفیت‌های عظیمی برای خدمت‌رسانی به جامعه است و انتظار داریم که با حمایت مسئولان، این ظرفیت‌ها نسبت به گذشته فعال‌تر شوند.

 سرپرست دانشگاه از اساتید، کارکنان و دانشجویان خواست تا ایده‌ها، نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای ارتقای جایگاه دانشگاه ارائه دهند و با مدیریت دانشگاه در جهت بهبود امور همکاری کنند. وی تصریح کرد: دانشگاه یک اکوسیستم بزرگ است که نیازمند هم‌افزایی و خرد جمعی است و اداره دانشگاه بدون مشارکت تمامی اعضای آن امکان‌پذیر نخواهد بود.

 وی همچنین با اشاره به جمعیت ۱۵ هزارنفری دانشگاه و نیازهای مختلف آن در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و رفاهی، بر ضرورت برنامه‌ریزی جامع برای مدیریت این مجموعه بزرگ تأکید کرد و گفت: اداره این دانشگاه، مانند اداره یک شهر بزرگ و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق در همه ابعاد است.

 دکتر نظام‌آبادی‌پور با خطاب قراردادن دانشجویان، از آنها خواست که هرگز دچار یأس و ناامیدی نشوند و خاطرنشان کرد: همان‌طور که زنده‌یاد مهندس افضلی‌پور توصیه کرده‌اند، این ما هستیم که باید ایران و آینده را بسازیم. در شرایطی که در خارج از مرزهای سرزمینمان، مخاطرات بسیاری وجود دارد، باید در داخل کشور فضایی امن و پایدار ایجاد کنیم تا بتوانیم دست در دست هم برای ساختن ایرانی بهتر تلاش کنیم.

 وی در پایان، ضمن قدردانی از خدمات رئیس سابق دانشگاه در سه سال گذشته، تأکید کرد که هدف وی نیز، ارائه عملکردی شایسته است تا در پایان دوره مسئولیت، بتوانند گزارشی پرافتخار از اقدامات خود ارائه دهد.

 دکتر سید احمدرضا خضری مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی که به نمایندگی از دکتر سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و به‌عنوان سخنران اصلی در این مراسم حضور داشت با اشاره به پیشینه فرهنگی و تاریخی استان کرمان و بزرگداشت چهره‌های علمی، ادبی و مذهبی این استان به نقش دانشگاه شهید باهنر کرمان در راهبری آموزش عالی در جنوب شرق کشور تأکید کرد و اظهار داشت: لازم است این دانشگاه همچون گذشته همسو با تحولات، در انجام مأموریت‌های خود متناسب با نیازهای جامعه، پیش‌قدم و نقش‌آفرین باشد.

 وی تصریح کرد: دانشگاه شهید باهنر باید بتواند با مدیریت صحیح در دنیای علم‌وفناوری رقابت کند و در این راستا ضروری است؛ نخبگان و فرهیختگان، دانشگاه را همراهی کنند.

 مشاور وزیر علوم با اشاره به اهمیت تأمین معیشت کارمندان دانشگاه بیان کرد: نیروی انسانی بزرگ‌ترین سرمایه‌های ما هستند و تلاش برای تأمین رفاه، آسایش و آرامش آنان مسئولیتی بسیار مهم است که مدیریت جدید دانشگاه باید تمام توش‌وتوان خود را به کار بگیرد.

 وی در ادامه تأکید کرد: ضرورت دارد دانشگاه‌ها در جهت گفتمان وفاق و همگرایی ملی گام بردارند، زیرا در این زمان به‌شدت به آن نیاز داریم، درحالی‌که می‌دانیم دشمنان این آب‌وخاک دنبال آن هستند از هر چیزی بهانه‌ای بسازند تا پیوند ملی ما را از هم بگسلند.

 به گفته وی دانشگاه کرمان هم مانند دیگر دانشگاه‌های کشور و در شرایط حساس منطقه باید بکوشد هر چه بیشتر همگرایی ملی فراهم کرده و گفتمان وفاق را ترویج نماید.

 وی تصریح کرد: همه دیدیم پس از قتل ناجوانمردانه دانشجوی دانشگاه تهران چگونه می‌خواستند پیوندهای ملی کشور را از هم بگسلند، اما تدبیر و خردمندی سبب شد تا این تلاش همه‌جانبه ناکام شود.

 مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: درصورتی‌که اقدام، رفتار و کنشی به‌قصد از هم گسیختن پیوندهای ملی و منطقه‌ای صورت گیرد، باید با آن مقابله شود و دانشگاه شهید باهنر نیز می‌تواند پیش‌قراول این حرکت باشد.

 دکتر خضری خاطرنشان کرد: باتوجه‌به سرمایه‌های انسانی و استادان دانشگاه شهید باهنر انتظار داریم این دانشگاه در جهت حفظ مرجعیت علمی بکوشد و بتواند مرجع تعیین‌کننده اصلی انتظارات علمی، پرسش‌ها و مشکلات باشد.

 وی گفت: دانشگاه شهید باهنر در گسترش و تقویت فرهنگ و حفظ هویت ملی کوشا باشد و البته در گذشته چنین کوشیده و ارتباط این منطقه عظیم را به‌عنوان رشته‌ای استوار با کشور حفظ کرده است.

 مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: انتظار داریم همه به‌عنوان ذی‌نفعان و مخاطبان دانشگاه شهید باهنرکرمان همواره در جهت حفظ استانداردهای علمی و پژوهشی گام بردارند.

 وی تأکید کرد: ایجاد فضای باز و بانشاط از جهت علمی، فرهنگی و سیاسی برای جلسات، برنامه‌ها و کنشگری سیاسی بین دانشجویان و استادان بخشی از وظایف مدیریت دانشگاه است.

 دکتر خضری با اشاره به اینکه البته مهم‌ترین وظیفه دانشگاه ترویج علم و دانش است تصریح کرد: اما کنشگری اجتماعی، سیاسی و فرهنگی هم بخشی از وظایف و مسئولیت‌های اجتماعی دانشگاه است و باید فضا را برای کنشگری سیاسی و انجام فعالیت‌های بانشاط فرهنگی و امور مذهبی، دینی و شکوفایی استعدادهای هنری اساتید و دانشجویان فراهم کنیم تا دانشجویان با خیال راحت به این امور بپردازند. وی خاطرنشان کرد: دانشجویان باید احساس کنند دانشگاه پناهگاه و سرپناه آنها است.

 این استاد دانشگاه تهران گفت: گسترش فعالیت‌های بین‌المللی و جذب دانشجویان خارجی توسط دانشگاه شهید باهنر مورد تأکید است و استان کرمان می‌تواند زمینه جذب دانشجویان خارجی و ترویج دیپلماسی علمی را بیش‌ازپیش فراهم آورد.

 مشاور وزیر علوم تأکید کرد: در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جز بنا بر ضرورت، نیاز و باهدف ارتقای کیفیت، مدیریت دانشگاه‌ها تغییر نمی‌یابد. در همین جهت و باتوجه‌به برنامه هفتم توسعه کشور و برنامه ارائه شده وزیر علوم به مجلس شورای اسلامی، در واقع وزارت باید در برابر جامعه و ارکان نظام پاسخگو باشد؛ ازاین‌جهت ضروری است تا وزیر تیم مدیریتی خود را متناسب با برنامه‌ها و تعهدات سپرده شده تغییر دهد. ازاین‌رو به جز در جهت خواست ذی‌نفعان دانشگاه و مجموعه‌های آموزش عالی به این سمت حرکت نکرده‌ایم.

 وی افزود: هیچگاه در تغییر مدیران دچار شتاب‌زدگی و بی‌برنامگی نشده‌ایم و تلاش شده بامطالعه دقیق و طی یک فرایند مدیریتی، علمی و دانشگاهی کار را انجام دهیم که نتیجه آن انتصاب مدیران توانمند و کارآمد برای برآورده‌کردن توقعات نظام و جامعه از دانشگاه بوده است.

 خضری بیان کرد: از تلاش‌های جناب آقای دکتر اکبری فرد مدیریت سابق دانشگاه و همکاران او سپاسگزاریم و از دکتر نظام آبادی پور سرپرست جدید دانشگاه که در این زمان‌حساس مدیریت دانشگاه را قبول کرده‌اند تشکر می‌کنیم.

 وی تأکید کرد: اعتلای کشور و دانشگاه در گرو همکاری و همراهی است و هرگاه تخم نفاق و از هم گسیختن در جامعه پاشیده شود، مطمئن باشیم که نظام و مملکت آسیب خواهد دید.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید