در راستای تحقق شعار سال؛

کلنگ زنی ساختمان جدید مرکز آموزش عالی راور دانشگاه شهید باهنر کرمان

دکتر حسین اکبری فرد سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: به منظور انجام فرمایشات مقام معظم رهبری با هدف اشتغال آفرینی توسعه مرکز آموزش عالی فرش راور و ایجاد پژوهشکده از اولویت‌های دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری‌فرد سرپرست دانشگاه ابتدا گزارشی از روند واگذاری زمین به مرکز آموزش عالی فرش راور ارائه نمود و افزود: در سال 1394زمینی به مساحت 10176 متر مربع ( یک هکتار) در ورودی شهرستان راور و در مجاورت ساختمان‌های اداری و با امکانات زیرساختی مناسب از طرف اداره مسکن شهرسازی شهرستان راور به دانشگاه واگذار شد.
وی گفت: پیرو این واگذاری و با قراردادی که دانشگاه با مهندسین مشاور داشت پس ار بررسی و اخذ اطلاعات زمین جدید طرح اولیه و برنامه‌‌ریزی کالبدی مرکز انجام شد و گزارشات اولیه و طرح مقدماتی و طرح جامع توسط مهندسین مشاور در فاز اول تهیه و در اختیاردانشگاه قرار گرفت در این طرح جانمایی‌های ساختمان‌های مختلفی از جمله ساختمان اداری آموزشی به متراژ 800 مترمربع، ساختمان کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و آتلیه طراحی به متراژ 325 مترمربع و ساختمان فعالیت‌های رفاهی که شامل آشپزخانه، نمازخانه، سرویس‌ها به متراژ 350 مترمربع طراحی و جانمایی شد ضمن اینکه در طرح جامع فضاهای خوابگاه دانشجویی، زمین‌های ورزشی، انبار، نگهبانی، موتورخانه و فضاهای تاسیساتی هم دیده شده و پیش‌بینی‌هایی هم برای آینده طرح انجام شد و ان‌شاالله در صورت تامین اعتبار و تکمیل طرح توسط مشاورین به مرحله اجرا خواهد رسید.

دکتر محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ساخت ساختمان دانشکده فرش در راور را از واجبات خواند و اظهار کرد: چند سال پیش ۸۰۰ میلیون تومان برای این اقدام کنار گذاشتیم اما متاسفانه به آن توجهی نشد.
وی با بیان اینکه جای کنونی دانشکده بسیار بد و نامناسب است و شأن دانشکده‌ای ندارد، گفت: امروز کلنگ مجتمع جدید به زمین زده شد و برای تامین هزینه‌های آن مبلغی موجود داریم و مبالغ دیگر نیز با شورای معادن استان رایزنی و تامین می‌شود.
دکتر زاهدی تامین ۵۰ درصدی هزینه آن از طرف مردم راور را مردود دانست و بیان کرد: مردم راور چنین توانایی ندارند و باید از جای دیگر تامین شود، در حال حاضر با داشته ها و کمک شورای معادن پیش می رویم برای سال آینده نیز سعی می کنیم مجوز ماده ۲۳ را بگیریم و آن را در بودجه قرار دهیم و افزود به تامین هزینه فکر نکنید که فراهم می شود، همه توان خود را بگذارید تا این دانشکده به سرعت وارد فاز اجرائی شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گسترش رشته‌های هنری دانشگاه را لازم و ضروری خواند و ابراز داشت: با توجه به آموزش مهارتی ظرفیت دانشکده فرش را بالا ببرید که بسیار کمک کننده است.
وی اضافه کرد: به کمک فنی و حرفه‌ای برای آموزش هنر دوره‌های پودمانی بگذارید، تا هم در نقش و هم در بافت از وضعیت سنتی خارج و کیفیت بیشتر شود، این دوره می‌تواند با گواهی مشترک فنی حرفه‌ای و دانشگاه تکمیل گردد.
در پایان نماینده مردم کرمان و راور در خصوص افزایش مساحت زمین برای ساختمان اداری و همچنین بهره برداری از  مرکز آموزش عالی فرش راور در پایان سال 1402 قول  داد.