به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبریفرد سرپرست دانشگاه ابتدا گزارشی از روند واگذاری زمین به مرکز آموزش عالی فرش راور ارائه نمود و افزود: در سال 1394زمینی به مساحت 10176 متر مربع ( یک هکتار) در ورودی شهرستان راور و در مجاورت ساختمانهای اداری و با امکانات زیرساختی مناسب از طرف اداره مسکن شهرسازی شهرستان راور به دانشگاه واگذار شد.
وی گفت: پیرو این واگذاری و با قراردادی که دانشگاه با مهندسین مشاور داشت پس ار بررسی و اخذ اطلاعات زمین جدید طرح اولیه و برنامهریزی کالبدی مرکز انجام شد و گزارشات اولیه و طرح مقدماتی و طرح جامع توسط مهندسین مشاور در فاز اول تهیه و در اختیاردانشگاه قرار گرفت در این طرح جانماییهای ساختمانهای مختلفی از جمله ساختمان اداری آموزشی به متراژ 800 مترمربع، ساختمان کارگاهها و آزمایشگاهها و آتلیه طراحی به متراژ 325 مترمربع و ساختمان فعالیتهای رفاهی که شامل آشپزخانه، نمازخانه، سرویسها به متراژ 350 مترمربع طراحی و جانمایی شد ضمن اینکه در طرح جامع فضاهای خوابگاه دانشجویی، زمینهای ورزشی، انبار، نگهبانی، موتورخانه و فضاهای تاسیساتی هم دیده شده و پیشبینیهایی هم برای آینده طرح انجام شد و انشاالله در صورت تامین اعتبار و تکمیل طرح توسط مشاورین به مرحله اجرا خواهد رسید.
دکتر محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ساخت ساختمان دانشکده فرش در راور را از واجبات خواند و اظهار کرد: چند سال پیش ۸۰۰ میلیون تومان برای این اقدام کنار گذاشتیم اما متاسفانه به آن توجهی نشد.
وی با بیان اینکه جای کنونی دانشکده بسیار بد و نامناسب است و شأن دانشکدهای ندارد، گفت: امروز کلنگ مجتمع جدید به زمین زده شد و برای تامین هزینههای آن مبلغی موجود داریم و مبالغ دیگر نیز با شورای معادن استان رایزنی و تامین میشود.
دکتر زاهدی تامین ۵۰ درصدی هزینه آن از طرف مردم راور را مردود دانست و بیان کرد: مردم راور چنین توانایی ندارند و باید از جای دیگر تامین شود، در حال حاضر با داشته ها و کمک شورای معادن پیش می رویم برای سال آینده نیز سعی می کنیم مجوز ماده ۲۳ را بگیریم و آن را در بودجه قرار دهیم و افزود به تامین هزینه فکر نکنید که فراهم می شود، همه توان خود را بگذارید تا این دانشکده به سرعت وارد فاز اجرائی شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گسترش رشتههای هنری دانشگاه را لازم و ضروری خواند و ابراز داشت: با توجه به آموزش مهارتی ظرفیت دانشکده فرش را بالا ببرید که بسیار کمک کننده است.
وی اضافه کرد: به کمک فنی و حرفهای برای آموزش هنر دورههای پودمانی بگذارید، تا هم در نقش و هم در بافت از وضعیت سنتی خارج و کیفیت بیشتر شود، این دوره میتواند با گواهی مشترک فنی حرفهای و دانشگاه تکمیل گردد.
در پایان نماینده مردم کرمان و راور در خصوص افزایش مساحت زمین برای ساختمان اداری و همچنین بهره برداری از مرکز آموزش عالی فرش راور در پایان سال 1402 قول داد.