دکتر غلامرضا غفاری در نشست با دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه شهیدباهنر کرمان گفت:

وظیفه دانشگاه‌ها کمک به پرورش استعدادها است، نه اشتغال

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بعد از ظهر روز یکشنبه 27 بهمن ماه 98 در نشست با دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: وظیفه دانشگاه‌ها ایجاد اشتغال نیست، وظیفه دانشگاه‌ها کمک به پرورش استعدادها، بروز خلاقیت‌ها و غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجویان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر غلامرضا غفاری پس از شنیدن دغدغه‌های دانشجویان فعال فرهنگی گفت: کارهایی که در حوزه فرهنگی انجام می‌شود، کمتر از حوزه‌های مهارتی نیست و فعالیت در حوزه فرهنگی قابلیت و توانایی به افراد می دهد، اما به دلیل سیال بودن جمعیت دانشجو، باید از تجارب گذشته استفاده شود.

وی عنوان کرد: وظیفه حوزه فرهنگی فراهم ساختن زمینۀ مشارکت جمعی و داوطلبانه دانشجویان در امور فرهنگی اجتماعی، تربیتی، سیاسی و ... دانشگاه مطابق با آیین نامه‌ها و مقررات در داخل دانشگاه است.

دکتر غفاری افزود: حوزه‌های فرهنگی به دانشجوی فعال کمک می‌کند تا توانمندتر و باتجربه‌تر شود، این توانمندی‌ها و مهارت‌ها خروجی دانشگاه‌ها را در عمل، شایسته‌تر و توانمندتر می‌سازد.

وی گفت: هیأت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه، متشکل از سه نفر است، رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که این سه نفر تصمیم می‌گیرند در باب برنامه‌هایی که از جانبه تشکل‌ها پیشنهاد می‌شود و طبعتا توضیحات قانع کننده هم برای تشکل دارند و تصمیم گیر نهایی با این هیأت نظارت است و اگر هیأت نظارت نیاز به اطلاعاتی داشته باشد، از مجامع و از مجموعه‌های دیگر می‌تواند کسب اطلاع کند نه اینکه به فرمان مجموعه دیگری باشد.