از سوی حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اعلام شد؛

نحوۀ برگزاری کلاس‌های نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 دانشگاه شهید باهنر کرمان به شیوه الکترونیکی از 22 شهریورماه

معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه، دستورالعمل نحوۀ برگزاری کلاس‌های نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399دانشگاه شهید باهنر کرمان، در دوران شیوع بیماری کویید19 را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهیدباهنر کرمان، دکتر مریم احتشام زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شامگاه پنجشنبه 20 شهریورماه 99، در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه در مورد نحوۀ برگزاری کلاس‌های نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 به شیوه الکترونیکی از 22 شهریورماه در سامانه‌های دانشگاه دانشگاه شهید باهنر کرمان ضمن آرزوی سلامتی برای همۀ همکاران و تشکر از تمامی اعضای محترم هیأت علمی که در طول تابستان 1399 نیز از هیچ کوششی جهت پیشبرد امور دانشجویان دریغ ننمودند، گفت: سامانه کلاس مجازی با ظرفیت تقریبی 4000 کاربر همزمان که بر پایه آخرین نسخه نرم افزار Adobe Connect و روی سرورهایی خارج از دانشگاه تهیه شده است. این سامانه در طی هفته آینده برای استفاده همکاران آماده و کلیه اطلاعات نیمسال اعم از دانشجویان هر درس، ساعت تشکیل کلاس و ... در آن قرار دارد، برای آشنایی کامل با نرم افزار Adobe Connect (ادوبی کانکت) فیلم‌های آموزشی در وب سایت گروه آموزش‌های آزاد مجازی دانشگاه بارگذاری شده است. مقتضی است که استادان پس از نصب صحیح اپلیکیشن دسکتاپ ادوبی کانکت، از سرعت اینترنت (از طریق وب سایت‌های تست سرعت اینترنت یا سامانه تست سرعت )عملکرد میکروفون، بلندگو، دوربین و سایر تجهیزات آموزش الکترونیکی در فرصت مقتضی اطمینان حاصل نمایند.

وی افزود: برای برگزاری کلاس‌های برخط علاوه بر سامانه کلاس مجازی فوق، سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی دانشگاه lms.uk.ac.ir نیز همانند ترم گذشته جهت برگزاری کلاس‌های برخط و برون‌خط، آزمون، تمرین و ..... همزمان از 22 شهریور 99 در اختیار همکاران قرار دارد. فهرست فیلم‌های آموزشی از طریق لینک معرفی ماژول های سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی در دسترس است.