مصاحبه دکتری تخصصی سال 1399 دانشگاه شهید باهنر کرمان

قابل توجه داوطلبین معرفی شده جهت مصاحبه دانشگاه شهید باهنر کرمان

* داوطلبانی مجاز به ثبت نام الکترونیکی مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی .Ph.D (آزمون مصاحبه سال 1399)هستند که حد نصاب اعلامی دانشگاه را دارا بوده و توسط سازمان سنجش به دانشگاه معرفی شده باشند که این اطلاعات در کارنامه شماره 2 داوطلب  قابل مشاهده است.

* قبل از اینکه فرم را تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمائید برای پرداخت الکترونیک شماره 16 رقمی کارت، رمز دوم کارت، CVV2 و تاریخ انقضا کارت را آماده نمائید.

* نحوه مصاحبه طبق برنامه زمان بندی درج شده در سایت (جدول زمان بندی) صرفا بصورت آنلاین خواهد بود و ساعت مصاحبه طی پیامک اطلاع رسانی خواهد شد. لذا داوطلبان گرامی قبل از ورود به جلسه مصاحبه مجازی، از اتصال اینترنت خود مطمئن باشند.

توجه 1: زمان ثبت نام حداکثر تا دو روز قبل از تاریخ های اعلام شده جهت مصاحبه هر رشته است.

توجه 2: درصورت احراز هر گونه مطالب خلاف واقع در مدارک ارائه شده توسط داوطلب، در هر مرحله ای از پذیرش و یا تحصیل، از ادامه کار وی جلوگیری و پیگیری قانونی به‌عمل خواهد آمد.

توجه3: داوطلبان گرامی در صورتی ثبت نام شما قطعی می گردد که پس از تکمیل فرم و پرداخت الکترونیک از طریق لینک ذیل کد رهگیری پرداخت و کد رهگیری ثبت نام را دریافت کرده باشید و تصویر وجه پرداختی را در فرم ذیل آپلود نمائید.

مرحله1-برای پرداخت الکترونیک کلیک نمایید.

(در سایت مربوطه جهت پرداخت با کلیک بر روی دکمه " لطفا دوره مورد نظر خود را انتخاب نمائید" گزینه پرداخت الکترونیکی مصاحبه دوره دکتری را انتخاب و سپس با انتخاب گزینه پرداخت الکترونیکی اقدام به پرداخت نمائید.)

مرحله 2-برای تکمیل فرم پایین صفحه کلیک نمایید

برای مشاهده مدارک مورد نیاز کلیک نمایید.

برای مشاهده زمان مصاحبه و شماره تماس، کلیک نمایید.

به کانال دانشگاه بپیوندید