مجله انگلیسی زبان Journal of New Studies in Sport Management حائز رتبه B در رتبه بندی مجلات علمی وزارت علوم شد

مجله علمی انگلیسی زبان Journal of New Studies in Sport Management که با صاحب امتیازی دانشگاه شهید باهنر کرمان (دانشکده علوم ورزشی) و حمایت انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران در حال انتشار است، در اولین ورود به ارزیابی مجلات وزارت علوم موفق به کسب رتبه B شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، به نقل از دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی مجله Journal of New Studies in Sport Management اولین مجله انگلیسی زبان در حوزه مدیریت ورزشی در کشور است که با هدف بین المللی سازی یافته های مدیریت ورزشی و در راستای تقویت ارتباطات علمی و پژوهشی پژوهشگران مدیریت ورزشی داخل کشور با جامعه علمی خارج از کشور راه‌اندازی و  منتشر شده است.

گفتنی است، این مجله قبلاً نیز موفق به دریافت نمایه های پایگاه های بین المللی کبی انگلستان و ابسکو آمریکا شده بود.
این مجله در حال حاضر در پایگاه‌های علمی بین‌المللی: CABI, Ebsco, Cite Factor، google scholar و پایگاه‌های علمی داخلی: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (Ricest)، نورمگز، سیویلیکا و مگیران نمایه است.
علاقمندان برای مطالعه مجله می‌توانند به سایت https://jnssm.uk.ac.ir/ مراجعه نمایند.