رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در مراسم هم دانشگاهی مطرح کرد؛

سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی چهل سال تمام، به مجاهدت در راه خدا مشغول بود و به بالاترین درجات دست یافت

دکتر محمد علی طاهر رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در سالگرد شهادت سردار دلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی با اشاره به اینکه دانشگاه شهید باهنر میدان ِ جهادِ علمی ِ 41 نفر دانشجوی ِ شهید بوده گفت: حاج قاسم سلیمانی به بالاترین درجات یعنی شجاعت، تقوی، عبودیت، عطوفت، آزادگی و بطور کلی بر ستیغ ِ انسانیت دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، اولین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و گرامیداشت شهدا دانشجو (هم‌دانشگاهی) در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان روز سه شنبه 16دیماه 99 با حضور مسئولان استانی، استادان و مدیران دانشگاههای کرمان و در بستر فضای مجازی برگزار شد.

دکتر طاهر گفت: یک سال از فرو افتادن آن نخلِ بلند گذشت. یکسالی که از سفره  آسمان، اندوه بر زمین بارید و از گهواره زمین، ناله بر آسمان رفت
رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: امروز در آستانه اولین سالگرد شهادت سردار دلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی از کنارِ کلاس‌ها و دانشکده‌ای که آن مردِ علم و مجاهدت، در آنجا درس خواند و فارغ التحصیل شد، به شما مهمانان عزیز و گرانقدر خیر مقدم می‌گویم. عرض تسلیت دارم خدمت شما حضار گرامی و بینندگان عزیزی که از طریق فضای مجازی در خدمتشان هستیم.
دکتر طاهر خاطر نشان کرد: سالگرد شهادت بزرگ بانویی که سردار ولایی ما هر سال در بیت الزهرایِ کرمان به پهنای صورت، برای آن صدیقه طاهره اشک می‌ریخت. سیدۀ زنان عالم، او که در شبِ عملیاتِ والفجر ۸ وقتی اَروند طوفانی شد و راه عبورِ غواصانِ دریا دلِ لشکر ثارالله را بست، حاج قاسم آهی از دل کشید و گفت برادران! آب را به پهلویِ شکسته‌ی زهرا قسم بدهید و به دل اَروند بزنید و زدند و نام زهرایِ اَطهر، آنها را از آن دریای مَوّاج، به سلامت عبور داد.
رئیس دانشگاههای معین استان کرمان گفت: مهمانان ارجمندبه کرمان، پایتخت مقاومت  و زادگاه، اُسطوره‌ی فراموش ناشدنی ایران و ملت‌های آزادیخواه جهان خوش آمدید. امروز شانزدهم دیماه، روزی است که به نام شهدایِ دانشجو، نامگذاری شده است و اینک ما اینجاییم تا در یک سالگی این فراقِ تلخ، یاد و نام فرمانده و عارفی بزرگ را در کنار دانشجویانی که از سنگر علم، به سنگر جهاد رخت کشیدند، یکجا پاس بداریم.
وی تصریح کرد: دانشگاه شهید باهنرکرمان که میراث ماندگار پیری پرنیان اَندیش، بنام زنده یاد مهندس علیرضا افضلی پور و همسر فاضله‌اش بانو فاخره صبا هست، به خود می‌بالد که میدان ِ جهادِ علمی ِ41 نفر دانشجوی ِشهید بوده است، که آخرین آنها و قافله سالار و بزرگشان، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است. مردی که چهل سال تمام، به مجاهدت در راه خدا مشغول بود و به بالاترین درجات یعنی شجاعت، تقوی، عبودیت، عطوفت، آزادگی و بطور کلی بر ستیغ ِ انسانیت دست یافت و سرانجام مُزد ِ دلدادگی با معبودش را گرفت و به دست شقی ترین و فاسدترین فردِ جهان به فیض ِ شهادت که آرزوی دیرینه اش بود نائل آمد.
نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کرمان اظهار داشت: از خداوند بزرگ مَسئلت دارم ما دانشگاهیان بتوانیم مکتب و منش ِ سلیمانی  و این شهدای ِ عزیز را که همانا درس ِ دین و آزادگیست، به‌عنوان سرفصلی جدید در برنامه‌های آموزشی به نسلِ جدیدِ دانشجو منتقل کنیم.
وی در پایان سخنان خود گفت: یکبار دیگر حضور ارزشمند مهمانان عزیز، بویژه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا دکتررستمی و همراهانشان، آقایان دکتر تهرانچی، دکتر غفاری و همراهان و مسولان عزیز استان را در دانشگاه شهید باهنر کرمان ارج می نهم  و برای شهدای دانشجو و فرمانده شجاعشان و برای عالم ربانی حضرت آیه الله مصباح یزدی که از مفاخر علمی این مرز و بوم بودند و اخیراً از میان ما رحلت فرموده‌اند، علو درجات مسئلت می نمایم. لازم میدانم از برادران و همکاران عزیزم در دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فرهنگیان کرمان و بسیج دانشجویی استان کرمان، بخاطر همکاریهای بی‌دریغشان جهت برپایی این نشست تشکّر و قدردانی نمایم.