با حضور مجازی دکتر صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان؛

سالن‌های ورزشی دانشگاه شهید باهنر کرمان افتتاح گردید

طرح‌های سالن ورزشی بدنسازی، کف پوش فضای باز خوابگاه پسران با حضور معاون دانشجویی، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و حضور مجازی دکتر صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان با هزینه بالغ بر 800میلیون تومان، امروز چهارشنبه 19شهریور ماه99 در دانشگاه شهید باهنر کرمان، افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان ابتدا دکتر اکبر نظری معاون دانشجویی دانشگاه گزارشی از روند اجرایی شدن پروژه‌های ورزشی ارائه کرد و گفت: طرح‌های سالن ورزشی بدنسازی، کف پوش فضای باز خوابگاه پسران دانشگاه شهید باهنر کرمان از سال 1398 با همیاری و مشارکت صندوق رفاه سازمان امور دانشجویان و اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم تحقیقات فناوری صورت گرفت.

وی افزود: این سالن دارای 41 دستگاه ورزشی با متراز 200 متر مربع، با هزینه 520 میلیون تومان (که هزینه آن حدود 300میلیون تومان از بودجه طرح‌های عمرانی دانشگاه شهید باهنر کرمان و 220 میلیون تومان توسط اداره کل تربیت بدنی و صندوق رفاه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات فناوری، تامین) به بهره برداری رسید.

دکتر نظری بیان کرد: پروژه کف‌پوش فضای باز خوابگاه پسران با متراژ 1760 متر مربع در سال 98 اجرا و امروز افتتاح گردید که هزینه این پروژه 282 میلیون تومان از محل اعتبارات تخصیصی اداره کل تربیت بدنی، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه شهید باهنر کرمان، پرداخت گردید.

دکتر محمدرضا امیرسیف‌الدینی مدیرکل امور تربیت بدنی دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی گفت: سالن ورزشی بدنسازی که امروزافتتاح شد تا سال 1397  در اختیار هیأت عزاداری دانشگاه بود که به اداره تربیت بدنی دانشگاه واگذار و قرار شد تغییر کاربری دهد و سالن بدنسازی دختران و پسران دانشگاه، در این مکان تجهیز و در اختیار دانشجویان قرار گیرد.

وی گفت: این سالن در سال 98 با هزینه 300 میلیون آن را دانشگاه شهید باهنر تقبل کرد و به شکل کامل بازسازی شد و برای تجهیز این مکان اداره کل تربیت بدنی وزات علوم و صندوق رفاه دانشجویان هر کدام مبلغی بین 100 تا 120 میلیون به ما کمک کردند تا ما توانستیم تجهیزات این سالن را خریداری کنیم تا یک سالن نسبتا مجهزی را که در مجاورت خوابگاه خواهران و در نزدیکی خوابگاه  برادارن با متراژ 200 متر مربع با 41 دستگاه بدنسازی،تردمیل و دوچرخه تجهیز شود.

این سالن در طول هفته شنبه تا جمعه از ساعت 8 صبح تا 23 پس از عادی شدن شرایط کرونایی، فعال خواهد بود.