دیدار با خانواده شهید کمالی در شهرستان راور

دکتر حسین اکبری فرد سرپرست دانشگاه به همراه دکتر محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با خانواده شهید محمود کمالی دیدار و با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری فرد سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان روز پنجشنبه 22 اردیبهشت ماه 1401 در دیدار با خانواده شهدا گفت: شهید از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و عظمت شهید، نشانه فدارکاری، تواضع و فروتنی مادر است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین محمدی رئیس دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سپاه راور ضمن تاکید بر دیدار از خانواده‌های شهدا، به ذکر خاطره‌ای از خانواده شهید کمالی پرداخت و افزود: به واسطه شهید محمود کمالی، حاجت گرفتم.

شهید محمود کمالی پورراوری بیست ‌و‌سوم بهمن 1346، در روستای خیرآباد شهرستان راور چشم به جهان گشود و دوم ‌آبان 1362، در عملیات والفجر در منطقه جنگل عمقر به شهادت رسید.