به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان

جلسه هم اندیشی مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) برگزارشد

با حضور حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، جلسه هم اندیشی مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با هدف راهنمایی، ارشاد فکری و اخلاقی، چهارشنبه 23 بهمن ماه 98 در دانشگاه شهید باهنر کرمان تدویر یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت و همچنین یاد و خاطره سردار رشید اسلام سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش را گرامیداشت.

وی خاطر نشان کرد: آنچه در فرمایشات و تاکید مقام معظم رهبری می‌بینیم موضوع باور به این مردم بصورت جدی بود. خیلی تفاوت نگاه بود بین آنچه که مقام معظم رهبری از این مردم و از این امید و باور مردم و آن‌ چیزی که تحلیل‌گرها داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی گفت: رهبر معظم انقلاب بر گسترش امید در جامعه تاکید فرمودند و همانطور که بیان کردند: بر امید و باور یقینی داریم نسبت به آینده این ملت و وعده‌هایی که خداوند در این باره داده است، محقق خواهد شد و به آینده بسیار امیدوارم.

وی افزود: شاید بهانیه که خداوند خواست در کنار نعمت‌ها و اتمام حجت‌های فراوانی که نسبت به این ملت داشته در این چهل و پنجاه سال اخیر نشان دادن نعمت و امداد مومنین که بارها نشان داده یک اتمام حجتی دیگری داشته باشد و آن هم موضوع متوجه کردن دوباره دل‌ها به مفهوم شهادت، اخلاص، بندگی خداوند، دلدادگی به‌خدا و مجموعه ارزش‌های معنوی در قالب یک شخصیت به‌نام شهید حاج قاسم سلیمانی بود، خیلی اتفاقات و مسائلی در مورد وی قابل گفتن است و موضوع مقاومت به عنوان یکی از مبانی و محورهای حرکت انقلاب اسلامی و آثاری که شهادت سردار دارد و آن یوم‌الله‌ است که با حضور پیکر سردار بعد از شهادتش در مجامع مختلف اتفاق افتاد که تمام تحلیل‌ها را به خصوص از کسانی که این باور را نسبت به ملت ایران نداشتند را برهم زد.