جلسه بررسی کلیات بودجه دانشگاه شهید باهنر کرمان

رئیس دانشگاه معین استان روز دوشنبه 3 بهمن ماه 1401 در سفر یک روزه در تهران با مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص اصلاح درصد رشد بودجه دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری‌فرد رئیس دانشگاه به همراه دکتر محمد مهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، دکتر قاسم محمدی‌نژاد سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و رئیس شورای مشاوران دانشگاه، دکتر اکبر نظری معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه با حضور در سازمان برنامه و بودجه با دکتر سید حمید پورمحمدی معاون سازمان برنامه‌ و بودجه کشور و دکتر علیرضا علی احمدی معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه پیرامون مسائل کلان بودجه‌ای دانشگاه گفتگو و رایزنی‌های لازم صورت گرفت.

دراین نشست گزارشی از عملکرد دانشگاه و کسری بودجه سال 1401 ارائه گردید و مدیران سازمان برنامه و بودجه قول مساعد در خصوص افزایش بودجه دانشگاه، در قالب تخصیص مازاد حداکثری را دادند.