در راستای کسب رتبه انجمن علمی دانشگاه در جشنواره حرکت صورت پذیرفت؛

در راستای کسب رتبه دوم در بخش دانشگاه برتر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت، تقدیر معاون فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری از سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان صورت پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اهدای لوح سپاس از مشارکت دانشگاه شهید باهنر کرمان  چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت و کسب رتبه دوم در بخش دانشگاه برتر قدردانی کرد.
متن تقدیر نامه به شرح زیر است:
بی‌شک رشد و تعالی علمی و فرهنگی کشور و ساختن آینده‌ای درخشان و امیدآفرین نیازمند پویایی، نشاط و خلاقیت برآمده از مسئولیت اجتماعی دانشگاه و دانشجویان است. در این مسیر انجمن‌های علمی دانشجویی و جشنواره بین‌المللی حرکت فرصت و عرصه‌ای را برای شکوفایی و حمایت از این توانمندی‌ها ارائه می‌دهند.
این لوح سپاس به پاسداشت اهتمام و مشارکت شایسته شما در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت و کسب رتبه دوم در بخش دانشگاه برتر تقدیم می شود.
امید است با تعهد، تلاش و اندیشه نوآورانه شما، حرکت پرشتاب رشد و توسعه علمی و فرهنگی ایران اسلامی را شاهد باشیم.