تداوم کمک‌های مومنانه دانشگاه شهید باهنر کرمان

به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان دهمین مرحله توزیع بسته حمایتی دانشگاه شهید باهنر کرمان برای کمک به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در دانشگاه روز یکشنبه 22 فروردین ماه 1400 با حضور دکتر محمد علی طاهر رئیس دانشگاه و رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، محمدعرب‌پور مدیر امور دانشجویی دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان دهمین مرحله از کمک‌های مومنانه و رزمایش همدلی استادان، کارمندان دانشگاه و خیرین دانشگاه به اقشار آسیب دیده در جریان کرونا دانشگاه یک بسته معیشتی به تعداد 83 نفر از نیروهایی که در دانشگاه فعالیت می‌کردند و بر اثر کرونا از کار بیکار شدند شامل (روغن، حبوبات، برنج، سویا، رب گوجه، ماکارونی) تهیه و توزیع شد.

وی خاطرنشان کرد: ان‌شاالله در پایان ماه مبارک رمضان و با جمع‌آوری زکات فطریه و همکاری همکاران بتوانیم بسته‌های معیشتی دیگری تهیه و توزیع کنیم.