رئیس قرارگاه شهید علم الهدی استان کرمان؛

برگزاری مراسم اربعین حسینی مبتنی بر سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها

جلسه بررسی و امکان سنجی تسهیل‌گری سفر پیاده روی اربعین دانشگاهیان کرمان روز سه شنبه 11مرداد 1401 با حضور تعدادی از روسای دانشگاه‌های استان و مسئول بسیج دانشجویی استان کرمان، در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری فرد سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان ضمن تاکید بر لزوم بسترسازی برای اجرایی‌سازی سند جامع  اسلامی شدن دانشگاه‌ها خصوصا طرح‌های مناسبتی از برنامه‌ای در ارتباط با اربعین در قالب قرارگاه اربعین دانشگاهیان با همکاری بسیج دانشجویی خبر داد.
وی افزود: با توجه به اینکه هدف بسیج نشر و ترویج اسلام و تشکیل حکومت اسلامی و همچنین حرکت از سمت جامعه اسلامی به سمت جامعه نوین اسلامی است، توقع داریم که بسیج با توجه به سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها و اسناد بالادستی برنامه‌های اربعین حسینی را به نحو احسن اجرا نماید.
رئیس قرارگاه شهید علم الهدی استان کرمان بر حمایت مالی از مواکب، برنامه ریزی برای اعطای وام قرض الحسنه، برنامه‌ریزی برای دانشجویان مشمول خدمت وظیفه، پوشش گسترده رسانه‌ای اربعین، پویش خدمت اربعین تاکید کرد.