برگزاری آزمون زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو (TOLIMO) به صورت الکترونیکی در دانشگاه شهید باهنر کرمان

آزمون زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو (TOLIMO) برای اولین بار به صورت الکترونیکی در دانشگاه شهید باهنر کرمان روز سه‌شنبه 9 دیماه 99، برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنرکرمان، دکتر محسن افشارمنش رئیس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه در پاسخ به خبرنگار روابط عمومی گفت: خیلی خوشحال هستیم که آزمون زبان انگلیسی پیشرفته تولیمو (TOLIMO) برای اولین بار در دانشگاه شهید باهنر کرمان به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و ان‌‌شاالله بتوانیم از این به بعد این آزمون را با استفاده از تجهیزات It در طول یک ماه دو بار در دانشگاه برگزار ‌کنیم.

وی گفت: امروز اولین دوره آزمون با 15 نفر شرکت کننده برگزار شد و ان‌شالله در دوره بعد با افزایش ظرفیت‌های موجود دانشگاه تعداد شرکت کنندگاه هم افزایش پیدا خواهند کرد و دلیل اصلی راه اندازی آزمون این است که بیشتر متقاضیان این آزمون را، دانشجویان دکتری تشکیل می‌دهند زیرا داشتن نمره زبان (تولیمو، تافل، MCHE یا…  ) برای قبولی در آزمون جامع دکتری لازم است.