بازدید نماینده تام الاختیار آزمون سراسری استان از حوزه‌‌های کنکور

دکتر اکبری فرد نماینده تام الاختیار آزمون سراسری سال 1402استان به همراه عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی روز پنجشنبه 29 دیماه 1401 از حوزه‌های کنکور بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری‌فرد رئیس دانشگاه معین استان و نماینده تام الاختیار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان، پرفسور زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و دکتر قاسم محمدی‌نژاد سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دبیر ستاد استانی آزمون طی بازدید از حوزه‌های کنکور سراسری از نحوه اجرایی و سلامت کامل آزمون اعلام رضایت نمودند.

نماینده تام الاختیار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس ستاد استانی آزمون در حاشیه این بازدید افزود: در استان کرمان 39159 نفر داوطلب در 20 شهرستان استان و در پنج گروه آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان حضور دارند که از این تعداد 14160نفر مرد (36درصد) و 25 هزار نفر زن (64 درصد) به رقابت می‌پردازند.

رئیس دانشگاه معین استان تصریح کرد: در شهر کرمان حوزه‌های دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید چمران و اداره آموزش پرورش جزء حوزه‌های اصلی و بیشترین داوطلب را به خود اختصاص داده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: در روز اول آزمون سراسری رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی و زبان‌های خارجی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار خواهد شد.

رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: آزمون کنکور سراسری یکی از مراحل حساس زندگی داوطلبین است و تاثیر ویژه‌ای در سرنوشت داوطلبان دارد.

دکتر اکبری‌فرد در پایان از تلاش‌های صورت گرفته در راستای ایجاد فضای امن و  مناسب، برای برگزاری کنکور تقدیر و تشکر کرد.